3 minuten lezen

Reclamebureau Enschede

Het imago van je merk wordt door veel aspecten ondersteund. Zo dragen je logo, huisstijl en al je communicatie-uitingen bij aan het beeld dat je wil uitdragen naar de buitenwereld. Als deze onderdelen niet, of niet goed, op elkaar aansluiten, zal de ontvanger (je potentiële klant) minder goed begrijpen wat jouw bedrijf doet en waar het voor staat. Webton, het reclamebureau bij Enschede, helpt je met het versterken van jouw merk.

Meer dan alleen reclame

Bij veel reclamebureau’s kun je alleen terecht voor dat wat de naam zegt: reclamemateriaal. Bij Webton willen we een stap verder gaan dan dat. We denken met je mee over de strategie van je bedrijf (waarom je doet wat je doet), het concept (hoe je dat tot werkelijkheid gaat brengen) en de uiteindelijke marketing- en communicatie-uitingen die daarbij horen.

In 20 jaar zijn wij gegroeid tot een full-service marketingbureau. Dat houdt in dat we jou alle zorg uit handen kunnen nemen als het gaat om hoger komen in Google, het maken van een website of het ontwerpen van een poster.

marsarchitectuur-desktop

Volledig uitgewerkte campagnes

Bij het in de markt brengen (of houden) van een product of dienst, is het natuurlijk belangrijk dat je doelgroep wordt bereikt. Met alleen bereik ben je er echter nog niet. Het kan zijn dat je (potentiële) klanten je boodschap niet snappen, of dat deze boodschap niet aansluit op je merk. In dat geval (en alle andere gevallen) helpen wij je graag op weg.

We gaan samen om tafel om een goede campagnestrategie te bedenken. Vervolgens gaan wij aan de slag met het concept. Dat is de handleiding waar we de campagne aan kunnen ophangen en waarmee we controleren of alles wat we doen, past bij jouw merk. Tot slot gaan wij aan de slag met alle uitingen om ervoor te zorgen dat jij jouw vooraf opgestelde doelen zo snel mogelijk gaat behalen.

Soms wil je gewoon iets anders

Als bedrijf is het belangrijk om jezelf op een duidelijke manier in de markt te zetten. Je wil dat je (potentiële) klanten begrijpen wat je doet – en dat je daar de beste in bent. Ook wil je duidelijk maken dat je beter bent en meer aan kunt bieden dan je concurrenten. Branding is daarom heel belangrijk. Door middel van een goede branding kun jij jouw merk een heldere identiteit geven en vanuit die identiteit communiceren.

Soms komt het voor dat je als bedrijf een andere koers in wil slaan. Of je hebt een ander bedrijf overgenomen waardoor je nu een ander pakket aan diensten of producten aan kunt bieden. In zo’n geval kan rebranding een goede keuze zijn. In dat proces kies je een andere bedrijfsnaam, een ander logo, een andere huisstijl of een combinatie hiervan.

Bij het reclamebureau bij Enschede kunnen we je uitstekend helpen met zowel branding als rebranding. We hebben een team van 24 mensen waarmee we ervoor kunnen zorgen dat jouw merk van A tot Z opgebouwd wordt en een frisse look krijgt.

cognito-praktijk-desktop

Nieuwe website van reclamebureau bij Enschede

Je kunt het waarschijnlijk niet meer aanhoren, en daarom zeggen we het nog een keer: je website is je visitekaartje. Het is zo belangrijk om je website goed op orde te hebben. Als een potentiële klant jouw website bezoekt en niet vindt wat hij zoekt, is hij snel weer verdwenen. Daarmee loopt jouw bedrijf klanten mis. Als reclamebureau bij Enschede snappen we dat als geen ander en zorgen wij ervoor dat jij een prachtige website krijgt. De website en het webdesign sluiten volledig aan bij jouw wensen en ziet er aantrekkelijk uit voor de bezoeker.

gastouderbureau-snoesje-desktop

Filters, timelines en stories

Je tweede visitekaartje bestaat uit je social media kanalen. Net als dat je niet meer om Google en zoekmachine marketing heen kunt, kun je niet meer om de kracht van social media heen. Zie dit niet als een bedreiging, maar juist als een kans. Via deze weg kun je aan nog meer mensen laten zien wie je bent en wat je doet. Als je vastloopt in het woud van Facebook timelines, Instagram Stories en filters, kom dan eens langs voor een kop koffie. We helpen je graag een eind op weg.

Huisstijl, drukwerk, logo’s

We hebben het veel over visitekaartjes. Wat je op je website of social media kanaal zet is nog belangrijker dan het hebben van een site of profiel. Er zijn al genoeg lege profielen die alleen maar digitale ruimte innemen. Als je besluit om online aanwezig te zijn, dan gaan we daar iets moois van maken! Een frisse huisstijl met een passend logo kan daar natuurlijk niet aan ontbreken.

Na die nieuwe huisstijl en het nieuwe logo, is het tijd voor het promotiemateriaal. Denk aan flyers, brochures, stickers of ander drukwerk. Als je al een sterk merk hebt, borduren we daar natuurlijk op voort. We doen er alles voor om ervoor te zorgen dat de identiteit en het imago van jouw merk beter dan ooit worden.

ixwind-desktop

Mooie content, en dan?

  • We kunnen heel veel content voor je maken, maar het is niet de bedoeling dat dat allemaal in de bureaula verdwijnt. Om ervoor te zorgen dat het materiaal de impact krijgt die het verdient, kunnen wij ook de activatie ervan voor je regelen. Hiermee zorgen we ervoor dat de wereld kennismaakt met jouw merk en wordt geïnspireerd door dat wat je doet.
  • Dat activeren kunnen we op veel verschillende manieren aanpakken. Als je website staat en het materiaal is gemaakt, gaan we aan de slag om jouw website hoger in Google te krijgen. Ook zetten we SEA specialisten in om zo efficiënt mogelijk te adverteren binnen Google. Tot slot zetten we verschillende social media in, of gaan we aan de slag met nieuwsbriefmodules.
  • Ben je benieuwd wat we voor jouw merk allemaal kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs bij het reclamebureau bij Enschede voor een kop koffie!
Ton Heerze

Over de auteur

Ton Heerze
Eigenaar en oprichter

In 1999 heb ik Webton opgericht. Het verbeteren van organische vindbaarheid in Google is een passie van me waarmee ik graag andere bedrijven ook verder help!

138 artikelen

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reageren
STRATEGY DIGITAL DESIGN
Deel dit artikel