08-11-2016

Open Dag Webton: 20 november aanstaande

Webton. Wedden dat het klikt?

In mei 2016 is de van oorsprong Nederlands Hervormde kerk aan de Oelerweg 95 te Hengelo door Webton gekocht. Deze kerk had vroeger naast een religieuze functie ook een sociale rol. Mensen kwamen samen in de kerk, namen hier met elkaar de week door en leerden nieuwe mensen kennen. Deze sociale rol willen we graag in stand houden.

Een website is namelijk niet langer meer alleen technisch vernuft. Natuurlijk moet de basis goed zijn, maar het samenspel tussen een website en zoekmachine aan de ene kant en de mens, de gebruiker, aan de andere kant, staat anno 2016 centraal. Wat ons betreft verandert de sociale functie van onze kerk dus niet.

kerk oelerweg 95

Het interieur heeft vele aanpassingen ondergaan, die ook absoluut noodzakelijk waren om als modern bedrijf te kunnen functioneren, maar de buitenkant wordt zoveel als mogelijk in de oude staat gehouden en daar waar nodig dusdanig aangepast, dat het oorspronkelijke karakter behouden blijft.

We willen u graag uitnodigen om op onze Open Dag: zondag 20 november van 10.00 uur tot 15.00 uur samen met ons dit resultaat te bekijken! U bent van harte welkom, voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Namens het Webton Team hopelijk tot 20 november!

Ton Heerze

yun00114

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!