4 minuten

Marketingbureau bij Enschede gezocht? Gevonden!

Marketingbureau bij Enschede gezocht? Gevonden!

Als je een goed marketingbureau bij Enschede zoekt, dan is Webton de juiste keuze. Vraag het maar aan onze honderden klanten, die naar volle tevredenheid hun marketing samen met ons doen. Kortom: bel ons. Wij zetten ons specialisme helemaal op maat in voor jouw situatie. Lees verder als je wilt weten hoe we dat doen.

Het begin: zo maak je een marketingstrategie

Om te starten met een serieuze marketingcampagne heb je eerst een marketingstrategie nodig. Vervolgens ontwikkel je een concept waarmee al je uitingen onderling verbonden zijn. Daarnaast is het belangrijk om in je strategie na te denken over wie je doelgroep is en hoe je die het beste kunt benaderen. Daarom starten we altijd met een strategische sessie voor we aan de slag gaan met de invulling op middelenniveau. Want je moet wel weten waarom je communiceert en met wie.

Van rode draad naar concrete invulling

Supermooi natuurlijk dat je eindelijk je complete marketingstrategie op papier hebt staan. Maar dan moet die ook nog uitgevoerd worden. Wij helpen je door de concrete vragen te beantwoorden waar je mee zit. Wie doet wat op welk moment en op welke manier? Welke media zetten we in? Leggen we de nadruk op online of offline? Onze experts geven je advies op basis van kennis en ervaring. Zo kom je van een rode draad naar een concrete invulling van je marketingplannen.

Remarketing Google

Online marketing

Misschien denk je bij online marketing meteen aan Google Ads. Want deze betaalde plekken in Google zijn uiteraard een bekend marketingmiddel. Maar er zit meer in je strategie als het om internet gaat. Ons marketingbureau is in Enschede en omstreken beroemd om de vele manieren waarop we online de weg weten. Zo helpen we je bijvoorbeeld graag met je content marketing. Ten eerste door een contentkalender op te stellen waarop alles gespecificeerd staat vermeld en ten tweede door de content uit te werken in onze studio. Verder is voor je eigen website ook zoekmachinemarketing een belangrijk punt in je online marketingstrategie. Wij helpen je daarmee.

Offline marketing en PR

Gedrukte media hebben misschien wat concurrentie gekregen van hun online varianten, maar ze blijven nog steeds actueel. Zo worden er bijvoorbeeld meer folders verspreid dan ooit. En een mooi opgemaakte papieren brochure bewaar je toch eerder dan een pdf. Daarom is offline marketing voor ons nog altijd een belangrijke pijler. Gelukkig kun je hiervoor ook bij ons terecht, want we hebben alles in eigen huis. Van strategie tot ontwerp en van tekstschrijven tot beeldbewerking.

Vergeet je ook niet aan je PR te werken? Dat is een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie. Met een goede PR- of linkbuildingstrategie kom je een heel eind als het gaat om autoriteit opbouwen in jouw niche. Als marketingbureau bij Enschede denken we graag ‘out of the box’ om zo opvallend mogelijk in de regio of het land onder de aandacht te komen. Daag ons gerust uit!

B2B content marketing strategieën benutten de kracht van social media

Zo weten we of we samen succesvol zijn

Marketing heeft altijd een doel. Dus moeten we ook meten of we dat doel behalen. We kunnen immers heel veel zaken meetbaar maken tegenwoordig. Via een goed ingericht statistiekenpakket op je website bijvoorbeeld. Maar ook door codes te gebruiken op antwoordkaarten of een QR-code op producten in je winkel. Zo nemen we elke KPI (Key Performance Indicator) mee die we belangrijk vinden en waar we dan ook op willen sturen. Altijd met ons oog op het doel, dat realistisch, maar ook wel ambitieus is. Want we leggen de lat graag hoog. Dat doe jij immers toch ook?

Een aantal mogelijke marketing KPI’s:

  • Aantal bezoekers op je site
  • Hoeveelheid interactie op social media (likes, comments, shares)
  • Aantal verkochte producten (e-commerce)
  • Aantal keren dat er contact wordt opgenomen (dienstverlening)
  • Net Promotor Score (klanttevredenheid)

Daarom kies je voor ons marketingbureau bij Enschede

Als experts op online gebied houden we graag onze kennis up-to-date. Dat doen we bijvoorbeeld door samen te werken met de Universiteit Twente in Enschede. Ons marketingbureau is dan ook altijd op de hoogte van wat er speelt binnen de online wereld.

Maar ook op offline designgebied weten we precies hoe we je optimaal kunnen helpen. Veel klanten hebben hun weg al gevonden naar ons marketingbureau bij Enschede omdat hun vorige bureau ze niet goed genoeg kon helpen. En wij wel. Ons bewijs? Dat zijn bijvoorbeeld de talloze mooie folders en brochures die we gemaakt hebben voor onze klanten. Stuk voor stuk opgemaakt met oog voor detail en met de achterliggende strategie in het achterhoofd. Vervolgens past alles perfect.

Hiervoor kun je bij ons terecht:

  • We beginnen met het ontwikkelen van een complete marketingstrategie. Zo weten we wat we communiceren richting welke doelgroepen.
  • Samen maken we content die aanslaat en verzorgen we ook de activatie ervan. Daardoor zorgen we ervoor dat de wereld kennismaakt met jouw merk en wordt geïnspireerd door dat wat je doet.
  • Activeren kan op talloze manieren. Bijvoorbeeld door SEO-technieken toe te passen om je website hoger in Google te krijgen. Ook zetten we SEA specialisten in om je advertenties binnen Google zo efficiënt mogelijk te maken. Tot slot helpen we je met social media en bijvoorbeeld nieuwsbriefmodules.
  • Profiteer van onze jarenlange ervaring op het gebied van online én offline marketing en verhoog je rendement op beide gebieden.

Conclusie: wij zijn het marketingbureau dat jij zoekt!

Als je een marketingbureau bij Enschede zoekt waar je écht verder mee komt, neem dan eens contact met ons op. We bieden je allereerst een inspirerend kopje koffie of thee aan. Vervolgens brainstormen we over onze gezamenlijke visie op jouw marketing. We leggen je graag uit hoe we jouw communicatie laten leiden tot meer impact.

Ton Heerze

Over de auteur

Ton Heerze
Eigenaar en oprichter

In 1999 heb ik Webton opgericht. Het verbeteren van organische vindbaarheid in Google is een passie van me waarmee ik graag andere bedrijven ook verder help!

138 artikelen

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reageren
STRATEGY DIGITAL DESIGN
Deel dit artikel