fbpx
2 minuten

Linkbuilding reseller worden?

Waarom zou je een linkbuilding reseller van ons worden?

Linkbuilding is tegenwoordig niet meer weg te denken als online marketing tool. Maar waarom allemaal linkbuilders in dienst nemen als wij de afgelopen 9 jaar een complete eigen infrastructuur ontwikkeld hebben?

Zie ons als uit uitgeverij van honderden sterke websites. Onze linkbuilders kunnen op deze websites sterke artikelen plaatsen met daarin backlinks naar jouw klanten. De rapportages worden vervolgens (indien gewenst) voorzien van het logo van jouw bedrijf.

Webton verzorgt maandelijks tientallen white label rapportages voor communicatie- en internetbureaus.

Indien je op zoek bent naar een partner die ook de support inzake linkbuildingvragen op zich kan nemen, dan kunnen we je daarmee uiteraard van dienst zijn. Ben jij het volgende bureau waarvoor we aan de slag kunnen?

Laten we eens een pilot doen voor een klant van je zodat je kunt proeven aan onze manier van werken. We zijn ervan overtuigd dat je met een gerust hart als jouw online marketing activiteiten aan ons kunt outsourcen.

Wat zijn de voordelen van een linkbuilding reseller?

Naast een resellerkorting die wij verstrekken is het mogelijk om je eigen marge bovenop onze linkbuilding pakketten te plaatsen. Je zult zien dat ons aanbod dan nog steeds een prima prijs-kwaliteitverhouding heeft.

De voordelen om met ons als reseller te werken:

  • White label rapportages
  • Het inkopen van artikellinks is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest
  • Zeer sterke infrastructuur, we beheren honderden sterke relevante websites
  • Vele malen goedkoper dan zelf linkbuilders in dienst te nemen
  • Maandelijke rapportages
  • Resellerkorting op onze prijzen
  • Eenmalige afname voor domeinnamen mogelijk
  • Support vanuit naam jouw bureau mogelijk

Neem eens vrijblijvend contact met ons op zodat we een vrijblijvende proefopdracht kunnen doen. Oh ja, nog even een opsomming hoe onze linkbuilding methodiek er exact uitziet:

linkbuilding infographic

 

 

 

Hoe werkt een Linkbuilding Reseller?

Een linkbuilding reseller werkt meestal op twee manieren:

  1. White label linkbuilding: De linkbuilding reseller werkt op de achtergrond en verstuurt de backlinks onder jouw eigen merknaam. Jouw klanten weten niet dat jij de linkbuilding uitbesteedt.
  2. Reseller linkbuilding: De linkbuilding reseller werkt samen met jouw bedrijf en biedt linkbuilding-activiteiten aan jouw klanten als een aanvullende dienst. De reseller doet het werk, terwijl jij de dienst aan jouw klanten verkoopt.

Waarom een Linkbuilding Reseller inschakelen?

Het inschakelen van een linkbuilding reseller biedt veel voordelen, waaronder:

  • Kwaliteit backlinks: Een linkbuilding reseller heeft de expertise en ervaring om hoogwaardige backlinks te verkrijgen van websites met een hoge autoriteit en relevantie.
  • Tijdbesparing: Linkbuilding is tijdrovend en vereist veel inspanning en expertise. Door het uitbesteden van linkbuilding kan jij je concentreren op jouw kernactiviteiten.
  • Kostenbesparing: Het inhuren van een linkbuilding reseller kan kosteneffectiever zijn dan het inhuren van een interne linkbuilding-expert.
  • Resultaten: Een linkbuilding reseller heeft de expertise om jouw SEO-ranglijst te verbeteren en jouw website meer zichtbaar te maken in zoekmachines.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een Linkbuilding Reseller?

Bij het kiezen van een linkbuilding reseller zijn er een paar dingen waar je op moet letten:

  • Ervaring en expertise: Zorg ervoor dat de reseller ervaring en expertise heeft in linkbuilding. Vraag om referenties en bekijk de portfolio van de reseller.
  • Kwaliteit backlinks: Controleer of de reseller hoogwaardige backlinks verkrijgt van websites met een hoge autoriteit en relevantie.
  • Transparantie: Vraag om duidelijke rapportage over de voortgang en resultaten van de linkbuilding-activiteiten.

linkbuilding reseller

Conclusie

Het uitbesteden van linkbuilding aan een linkbuilding reseller kan een effectieve en kostenefficiënte manier zijn om hoogwaardige backlinks te verkrijgen en jouw SEO-ranglijst te verbeteren. Een linkbuilding reseller heeft de expertise en ervaring om de beste backlinks voor jouw website te verkrijgen en kan u tijd en geld besparen. Zorg ervoor dat jij een reseller kiest met ervaring en expertise in linkbuilding en vraag om duidelijke rapportage over de voortgang en resultaten. Met de hulp van een linkbuilding reseller kan jij je concentreren op jouw kernactiviteiten en jouw online zichtbaarheid vergroten.

 

 

Joshua Kuipers

Over de auteur

Joshua Kuipers
Digital consultant

Online marketing is mijn passie. Ik help bedrijven met de inzet van de juiste online kanalen om online doelstellingen te kunnen behalen.

23 artikelen

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reageren
Lorenzo29-01-2020

Hebben jullie een voorbeeld van de links die jullie kunnen leveren en tegen welke prijzen?

Joshua Kuipers30-01-2020

Dag Lorenzo,

Ik heb je een e-mail gestuurd met daarin onze reseller tarieven en voorwaarden.

074 3030 400
Deel dit artikel