5 minuten

Hengelo Reclamebureau

Uiteraard is webdesign een onderdeel van reclame. Maar dit betekent niet dat wij louter en alleen websites bouwen. Op het moment dat wij je huisstijl digitaal in ons bezit hebben, kunnen wij namelijk ook relatief eenvoudig jouw nieuwe folder, brochure of omslagmap ontwerpen. Offline communicatie-uitingen hebben immers de nodige raakvlakken met online varianten zoals websites. Bij beide communicatiekanalen kan het de bedoeling zijn om de lezer of bezoeker te informeren, instrueren of overtuigen. Met behulp van tekst en beeld wordt er een concept ontwikkeld dat de boodschap zo goed mogelijk aan de doelgroep overbrengt.

Hengelo reclamebureau

Door deze overeenkomsten is het dan ook niet verrassend dat Webton als reclamebureau in Hengelo ook offline communicatie-uitingen voor jou kan verzorgen. De ervaren ontwerpers bij Webton zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in webdesign, maar ook in beeldbewerking en illustraties. Welke communicatie-uiting je ook wilt maken, ons creatieve team ontwikkelt in nauw overleg met jou een doeltreffend concept. Door onze connecties met drukkerijen, kun je bovendien de gehele afhandeling door ons laten verzorgen. Wij verzorgen dan het gehele traject, vanaf het ontwikkelen van het concept, het uitvoeren en implementeren ervan tot het realiseren van het eindproduct. Jij kunt je concentreren op je corebusiness en wij doen de rest!

Online marketing

Naast een aantrekkelijke, goed functionerende website en goede offline communicatie-uitingen, is het ook belangrijk dat de online marketing in orde is. Wanneer je een goede website hebt, wil je immers zoveel mogelijk bezoekers op die website hebben. Nieuwe bezoekers betekenen namelijk nieuwe potentiele klanten. Bij Webton hebben wij op het gebied van online marketing alle diensten in huis. Hierdoor kunnen wij de online marketing voor jouw website geheel onder onze hoede nemen. Hieronder zullen we elke dienst kort toelichten.

Linkbuilding

Wanneer je wilt dat jouw website online goed gevonden wordt, is het belangrijk dat je hoog in de zoekresultaten van zoekmachines komt te staan. Om dat voor elkaar te krijgen, moet je aan zoekmachine optimalisatie doen. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd. Linkbuilding is een van de belangrijkste SEO-technieken die je hiervoor kunt inzetten: het bepaalt voor 50% hoe Google (de grootste zoekmachine in Nederland) jouw website in haar zoekresultaten rankt.

Om linkbuilding goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk om een goede strategie op te zetten. Om deze techniek zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, moet er namelijk met meerdere factoren worden rekening gehouden.

Webton heeft een ervaren team van linkbuilders in huis, die precies weten hoe ze door middel van linkbuilding jou aan topposities in Google kunnen helpen. Juist hierom is het een goed idee om de linkbuilding van jouw website aan Webton uit te besteden.

Zoekmachine vriendelijke teksten

Naast linkbuilding is het ook belangrijk dat alle teksten op jou website zoekmachine vriendelijk zijn om hoger te scoren in Google. Wanneer je teksten zoekmachine vriendelijk maakt, zorg je er als het ware voor dat je zo goed mogelijk aan Google vertelt waar de teksten over gaan. Het is hierbij een goed idee om in elke tekst bepaalde zoektermen te verwerken die voor jouw website relevant zijn. De manier waarop je dit doet, is ook belangrijk. Zo mag een zoekterm niet te veel maar ook niet te weinig in de tekst voorkomen en kun je hem het beste op bepaalde plekken in de tekst neerzetten. Naast het op een goede manier verwerken van zoektermen in een tekst, zijn er nog allerlei andere factoren waarmee je rekening dient te houden bij het zoekmachine vriendelijk optimaliseren van teksten.

Het is dan ook niet zonder reden dat je het schrijven van dit soort teksten het beste kunt overlaten aan de SEO Copywriters van Webton.

Content Marketing

Content Marketing is het maken, publiceren en verspreiden van content die waardevolle informatie voor jouw doelgroep bevat. Door middel van Content Marketing kun je meer naamsbekendheid genereren en een vertrouwensband met jouw bezoekers opbouwen. Bovendien is het ook een mooi middel om in contact te komen met jouw doelgroep. Bij Content Marketing kun je denken aan video’s, artikelen, infographics enzovoorts.

Google hecht steeds meer waarde aan websites die relevante, actuele en volledige informatie bevatten. Content Marketing kan jou dus enorm helpen om door Google meer gewaardeerd te worden. Bovendien kun je in de artikelen die je voor Content Marketing schrijft prima relevante zoektermen gebruiken, zodat je in de zoekmachines nog beter op deze zoekwoorden scoort.

Net zoals bij zoekmachine vriendelijke teksten, zijn er bij Content Marketing een aantal zaken waarop moet worden gelet. Bovendien vergt Content Marketing behoorlijk wat tijd, die je als ondernemer vaak er niet voor hebt. Gelukkig nemen onze tekstschrijvers de Content Marketing voor jouw website graag onder hun hoede. Bekijk hier de verschillende pakketten die we hiervoor aanbieden.

AdWords

AdWords zijn de betaalde advertenties die je bovenaan in de zoekresultaten van Google ziet staan. AdWords speelt steeds een belangrijkere rol, omdat Google betaalde advertenties steeds opvallender in haar zoekresultaten toont. Dankzij AdWords kun je dus beter gevonden worden in Google. Echter is het voor het boeken van goede resultaten, wel belangrijk dat jouw AdWords-campagne goed is ingericht. Anders verlies je alleen maar geld, in plaats van dat je juist geld verdient.

Webton heeft een aantal AdWords specialisten in huis die voor jouw website de AdWords campagnes in goede banen kunnen leiden.

Reclamebureau Webton in Hengelo

Webton heeft meerdere specialisten in huis, waardoor wij niet alleen het webdesign van jouw website, maar ook de offline en online marketing/communicatie-uitingen onder onze hoede kunnen nemen. Het moet dan ook wel heel raar lopen, willen wij niet aan je wensen kunnen voldoen. Omdat ons reclamebureau gevestigd is in Hengelo, zijn wij in het bijzonder goed bereikbaar voor bedrijven in en rond Twente. Ons telefoonnummer is 074-3030400, maar uiteraard zijn wij ook te bereiken op ons mailadres info@webton.nl. Je kunt vrijblijvend contact opnemen voor een kennismaking en een oriënterend gesprek.

Ton Heerze

Over de auteur

Ton Heerze
Eigenaar en oprichter

In 1999 heb ik Webton opgericht. Het verbeteren van organische vindbaarheid in Google is een passie van me waarmee ik graag andere bedrijven ook verder help!

138 artikelen

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reageren
STRATEGY DIGITAL DESIGN
Deel dit artikel