02-01-2009

02-01-09 – Fusie volleybalvereniging Webton

De nieuwe yell van Webton Hengelo klinkt misschien nog een beetje onwennig in Sporthal Veldwijk, maar de sfeer binnen de nieuwe vereniging is na de volleybalfusie uitermate goed.

Drie maanden geleden fuseerden de twee grootste volleybalverenigingen van Hengelo tot één nieuwe grote volleybalvereniging: Webton Hengelo. De nieuwe vereniging Webton Hengelo heeft nu ruim 700 leden en is daarmee de grootste volleybalvereniging in de regio Twente.

Enkele maanden na de fusie kan de balans voorzichtig opgemaakt worden. De 17 seniorenteams, 8 meidenteams en 9 miniteams presteren zeer goed in de competitie. En misschien nog veel belangrijker: de mensen leren elkaar snel kennen en hebben het allemaal erg naar hun zin. De nieuwe Webton volleybalshirts zijn vorige week uitgereikt, dus ook qua kleding vormt de club nu een echte eenheid.

De hoofdmachten van Webton Hengelo, zowel dames 1 als heren 1, spelen hun thuiswedstrijden op zaterdag in sporthal Veldwijk (aanvang 17.00 uur). Entree is gratis, dus voor spektakel in Hengelo hoeft niet betaald te worden!

Lijkt het je een keertje leuk om mee te trainen of om lid te worden van onze volleybalvereniging Webton Hengelo? Neem dan eens een kijkje op onze  website: www.webton-hengelo.nl !

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!