1 minuten

Webton: Fitste Bedrijf van Twente 2018

Yes! De jury van de Twentse Zakenverkiezingen heeft ons verkozen tot Fitste Bedrijf van Twente. Deze jaarlijkse verkiezing met de naam TOM’s Business Blow Out, vond dit jaar plaats in de Grolsch Veste en is georganiseerd door Van Deinse Media. In strijd om de eerste plaats moesten we het opnemen tegen ASITO, een geduchte tegenstander.

fitste bedrijf

Bij fit zijn op het werk denk je vaak aan gezonde lunch en samen sporten. Wij vinden dat fitheid veel meer is dan dat. Ons mentale welzijn heeft een enorme impact op hoe we ons voelen en de dag ervaren. Daarom richt Webton zich al jarenlang op Gelukkige Medewerkers. Fit zijn in de breedste zin van het woord dus. Maar hoe zorg je voor een gelukkig team?

Werkgeluk kent 3 pijlers:

  • Competenties: zit je op de juiste plek, worden je talenten optimaal benut?
  • Autonomie; heb je eigen verantwoordelijkheid en vrijheid, is er ruimte voor ondernemerschap?
  • En verbondenheid: weet je waaraan jouw functie een bijdrage levert, zijn de missie, visie en strategie van de organisatie bekend?

Wij hebben bij Webton al deze zaken met elkaar gezamenlijk bepaald en opgepakt. Werkgeluk is volledig ingebed in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Een fijne, sociale en betrokken werkcultuur.

Natuurlijk is fysiek fit zijn ook belangrijk. Daarom dragen we de Volleybalsport in Twente een warm hart toe.

Ton Heerze

Over de auteur

Ton Heerze
Eigenaar en oprichter

In 1999 heb ik Webton opgericht. Het verbeteren van organische vindbaarheid in Google is een passie van me waarmee ik graag andere bedrijven ook verder help!

138 artikelen

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reageren
STRATEGY DIGITAL DESIGN
Deel dit artikel